کد مطلب: ۲۱۹۲۷
تاریخ انتشار: شنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۹

نشست مجازیِ «تبارشناسی نقد ادبی ایدئولوژیک در ایران معاصر»

بخش بزرگی از نقد ادبی معاصر ما ایدئولوژیک و ایدئولوژی‌زده است و بسیاری از ناقدان بزرگ معاصر خود ایدئولوگ هستند و نقد آن‌ها نیز مبتنی بر باور فکری‌شان. با این حال ایدئولوژیک بودن نقد ادبی معاصر ایران تاکنون مساله‌ی محققان و پژوهشگران ما نبوده است. آن‌ها اغلب از کنار این واقعیت به‌راحتی گذشته‌اند یا آن‌طور که باید و شاید در آن غور و تعمق نکرده‌اند.

کتاب «تبارشناسی نقد ادبی ایدئولوژیک در ایران معاصر از انقلاب مشروطه تا انقلاب ۵۷» نوشته‌ی عیسی امن‌خانی، درصدد پاسخگویی به چرایی ایدئولوژیک بودن نقد ادبی معاصر است و در پی آن به بررسی ایدئولوژی‌هایی می‌پردازد که معیار منتقدان معاصر در نقد و بررسی مسائل ادبی بوده‌اند. همچنین ارتباط میان دیدگاه‌های منتقدان معاصر با مؤلفه‌های این ایدئولوژی‌ها را تحلیل و بررسی می‌کند.

نشست ویژه شهرکتاب به نقد و بررسی این اثر  اختصاص دارد که با همکاری گروه زبان و ادبیات فارسی شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی در روز چهارشنبه۲۱ خرداد ساعت ۱۴ با حضور بهرام پروین‌گنابادی، قدرت‌الله طاهری، محمدرضا موحدی و عیسی‌ امن‌خانی برگزارمی شود.

این نشست به صورت مجازی برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند این نشست را از اینستاگرام این مرکز به نشانی Instagram/bookcityculturalcenter  به‌صورت زنده پیگیری کنند.

 

0/700
send to friend
مرکز فرهنگی شهر کتاب

نشانی: تهران، خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمدقصیر (بخارست)، نبش کوچه‌ی سوم، پلاک ۸

تلفن: ۸۸۷۲۳۳۱۶ - ۸۸۷۱۷۴۵۸
دورنگار: ۸۸۷۱۹۲۳۲

 

 

 

تمام محتوای این سایت تحت مجوز بین‌المللی «کریتیو کامنز ۴» منتشر می‌شود.

 

عضویت در خبرنامه الکترونیکی شهرکتاب

Designed & Developed by DORHOST