گفت‌وگو/بزرگداشت حافظ برگزار می‌شود
بزرگداشت حافظ برگزار می‌شود

بزرگداشت حافظ برگزار می‌شود

گفت‌وگو  - گفت‌و گو با علی اصغر محمدخانی درباره همایش «گفت‌وگو با حافظ»

همایش «گفت‌وگو با حافظ» به مناسبت بیستم مهر، روز بزرگداشت حافظ، در روزهای شنبه و یک‌شنبه ۱۸ و ۱۹ مهر ماه در مرکز فرهنگی شهرکتاب برگزار می‌شود.
علی‌اصغر محمدخانی، معاون فرهنگی شهر کتاب، درباره‌ی جایگاه شعر حافظ در ادبیات فارسی گفت: بی‌شک شعر حافظ نمونه‌ی اعلا و آرمانی شعر فارسی است و دیوانش چکیده‌ی فرهنگ و ادبیات ایران است و با این‌که تاکنون شرح‌ها و تفسیرهای فراوانی بر شعر او نوشته شده و در طول هفتصد سال گذشته، دیوان او همدم و همراه مردم بوده است ولی شعر حافظ همیشه حرف‌ها و نکته‌های تازه‌ای برای مخاطب دارد و گفت‌وگو با شعر او پنجره‌های نوینی از تاریخ و فرهنگ ایران زمین را به روی مخاطب می‌گشاید.
وی درباره‌ی نحوه‌ی برگزاری همایش «گفت‌وگو با حافظ» گفت: این همایش به همت شهرکتاب مرکزی، بنیاد دانش‌نامه‌ی فارس و موسسه‌ی آموزش عالی حافظ شیراز بعداز ظهر روزهای شنبه و یک‌شنبه ۱۸ و ۱۹ مهر ماه برگزار می‌شود. استادان و حافظ‌شناسانی چون غلامحسین ابراهیمی‌دینانی، آیدین آغداشلو، بهاءالدین خرمشاهی، سعید حمیدیان، اصغر دادبه، سیدحسن شهرستانی، مهدی محبتی و علی‌اکبر احمدی‌دارانی درباره‌ی عقل، عشق، دانش، رندی، مدارا، مروت و .. در‌ گفت‌وگو با حافظ سخن می‌گویند و کارنامه‌ی حافظ‌پژوهی در یک‌سال گذشته نقد و بررسی می‌‌شود.
محمدخانی افزود: حافظ، تنها غزل‌سرای قرن هشتم هجری است که توانسته اوضاع و احوال روزگار خود را در غزل بیان کند و ما امروز بیش از هر زمانه‌ی دیگری به شناخت شعر او نیازمندیم.

نظرات
هیچ نظری درباره این مطلب تا کنون به ثبت نرسیده است.
ارسال نظر

نام (اختیاری)

پست الکترونیک (اختیاری)  

آدرس وب سایت یا وبلاگ (اختیاری)

نظر شما  

حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید::

 = 6-1

کد مطلب:122
تاریخ انتشار :یکشنبه 5 مهر 1388 - 13:29:08