اخبار فرهنگی
- دکتر محمد جواد اسماعیلی در روز چهارشنبه، 5 خرداد، در مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران و با موضوع "دینامیک ابنسینا: زمینه و پیامد تاریخی" سخن خواهد گفت.
دکتر محمد جواد اسماعیلی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه در رساله دکتری خود به طور مفصل به این موضوع پرداخته است، گفت: در این نشست به تبیین مسأله حرکت قَسری و نمونه خاص آن، حرکت پرتابه، در آثار ابنسینا و نیز بررسی زمینه تاریخی طرح نظریه میل خواهم پرداخت.
این استاد دانشگاه پیام نور افزود: طرح مسأله دینامیک پیش از اینسینا، در آثار ارسطو و فیلوپونوس و همچنین پیامدهای نظریه ابنسینا در این زمینه در آثار بوریدان از دیگر مواردی است که در این نشست مورد اشاره قرار خواهد گرفت.
این نشست در روز چهارشنبه، 5 خرداد 1389، ساعت 16:30 در محل مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران واقع در خیابان نوفل لوشاتو، خیابان آراکلیان، پلاک 4 برگزار خواهد شد.